• ruitersportcentrum
  • Dagbesteding

Dagbesteding bij het Ruitersportcentrum Sneek

Wat valt er bij ons in de dagbesteding te doen?

– Helpen met de verzorging van de pony’s en paarden.
– Meehelpen in de stallen (opstrooien, voeren, uitmesten)
– Maaltijden bereiden (broodjes maken / tosti’s maken)
– Kantinewerkzaamheden
– (Onderhouds) Werkzaamheden op het erf
– Schilderen
– Sportieve activiteiten (wandelen met de pony’s)

Dit zijn enkele dagbestedingsactiviteiten die wij in groepsverband uitvoeren. Het in contact komen met de dieren en de aandacht en zorg die wij ze bieden is vanzelfsprekend. Het contact tussen de cliënt en de dieren heeft een positieve uitwerking op de ontwikkeling. Werkzaamheden tijdens de dagbesteding stemmen we af op de mogelijkheden, persoonlijke interesses en leerdoelen.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn: Pony’s poetsen en verzorgen, poetsen van zadels en hoofdstellen, koffie schenken voor klanten, kantine schoonhouden, maaien en terrein onderhouden, onderhoud van de weide etc.

Je werkt volgens vaste afspraken, dus op vaste dagen en/of dagdelen. Uitgangspunt is dat je je prettig voelt en aan het einde van de dag kunt terugkijken op een leuke, leerzame en productieve “werkdag”. We zijn laagdrempelig en er is geen werkdruk, de nadruk ligt op jou ontwikkeling.

 

Voor meer informatie over het Ruitersportcentrum klik hier

Neem contact met ons op

Om in contact met ons te komen kunt u ook dit formulier invullen met uw telefoonnummer. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.