corriente-uitzenden (Medium)

Hoe werkt uitzenden?

Er zijn bedrijven die op zoek zijn naar (tijdelijke) medewerkers en er zijn mensen die (tijdelijk) willen werken. Corriente brengt deze partijen samen.

Bij Corriente vinden veel werkzoekenden uiteindelijk een vaste baan bij een werkgever, de insteek van onze bedrijfsvoering.! Er blijven echter altijd mensen bestaan die aan een tijdelijke baan de voorkeur geven.

Nadat de bemiddeling een feit is en de werkzaamheden voor de kandidaat bij de werkgever aanvangen, regelt Corriente op de achtergrond uw contactuele en financiele zaken. Voordat bovengenoemde facetten geregeld kunnen zijn, worden verschillende werkzaamheden verricht zoals o.a.

– Controleren op referenties
– Opstellen en verstrekken van juridisch correcte arbeidsovereenkomsten
– Aanmaken van personeelsdossiers

Wat een medewerker kost, is op voorhand niet te zeggen. het uiteindelijke tarief is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief is onder andere afhankelijk van het brutoloon, de woon-werk afstand, de functie die de kandidaat krijgt, de kennis en de relevante werkervaring van de medewerker en het CAO waar de werkgever zich onder bevind. Vooraf is wel te zeggen dat een medewerker u niets kost op het moment dat deze ziek wordt of als er niet genoeg werk is voor de medewerker.

Uitzenden kent vele voordelen voor zowel de uitzendkracht als de werkgever. Om u een duidelijk overzicht te geven, worden de voordelen van uitzenden hieronder benoemd.

 

Voordelen voor u als uitzendkracht:

– Wij bieden de leukste banen
– Wij verzorgen korte sollicitatieprocedures
– Heeft een beperkte tot geen opzegtermijn
– De salarissen kunnen zowel wekelijks als per vier weken uitbetaald worden

 

Voordelen voor u als werkgever:

– De werving en selectie wordt compleet verzorgd
– Wij bieden snelle inzet van flexibele en gemotiveerde medewerkers
– In geval van ziekte of uitval, bieden wij vervanging
– Wij dragen alle werkgeversverplichtingen
– Risico’s worden (bijna) geheel uitgesloten voor uw organisatie
– U heeft geen personeels- en salarisadministratie

Neem contact met ons op

Om in contact met ons te komen kunt u ook dit formulier invullen met uw telefoonnummer. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.