-- -->

Keuzes maken kan lastig zijn. Graag helpen we je daarbij. Dus,

Waarom kiezen voor Corriente Dagbesteding?

Corriente Arbeidsbureau en Dagbesteding

Bij Corriente werken we met en voor elkaar. Wij worden er blij van als we een ander blij kunnen maken. Als we zien dat jij stappen vooruit zet, ook al zijn ze nog zo klein, stemt ons dat tevreden. We zullen dan ook ons uiterste best doen om je thuis te laten voelen, op zoek te gaan naar jouw kwaliteiten en een glimlach op je gezicht te zien verschijnen.

We doen veel leuke dingen. Gezellig samen pannenkoeken bakken voor de lunch. Lekker!
Corriente Koudum sterk in dagbesteding begeleiding en een veilige omgeving voor mensen met een beperking

Doorzetten

Plezier hebben in wat je doet, vinden we belangrijk. Maar ook dat we tegelijkertijd werken aan concrete resultaten. Bij Corriente Dagbesteding aan de slag gaan is geen tijdverdrijf, maar een nuttige besteding van je dag. Daarom gaan we gericht bezig en streven we doelen na. Dat niet alles in 1x lukt, is natuurlijk helemaal niet erg. Maar we geven niet op en zetten door. Door het gewoon nog eens te proberen, of door te kijken hoe het anders kan.

We vragen je actief mee te doen en mee te denken. Wat jij wilt bereiken en hoe het met je gaat staat voorop. Regelmatig praten we daar over met elkaar. Waar wil je aan werken? Is er nog voldoende uitdaging?

Lekker met zo’n allen bezig geeft mij een goed gevoel. De producten worden ook nog eens verkocht!
Corriente Koudum sterk in dagbesteding, begeleiding en een veilige omgeving voor mensen met een beperking

Voor iedereen

Corriente Dagbesteding is voor iedereen. Door onze persoonlijke aanpak leren we elkaar snel kennen. Je mag bij ons jezelf zijn. En een beetje meer dan dat. Verras ons en jezelf door je grenzen te verleggen, je zelfvertrouwen te vergroten en je talenten te tonen!

Wil jij ook met ons samenwerken en meer uit het leven halen? Goed idee! Tevreden anderen gingen je voor. Neem contact met ons op, we zien je graag.

FACEBOOK

Klik om ons op Facebook te volgen
Sluit je aan bij onze community en je mist niets!

Certificering

ADRESSEN

Ds. L. Tinholtstraat 42, 8723 CX  Koudum | tel: 0514 850 733 | e-mail: info@corriente.nl