This is custom heading element

“De term Payrolling heb je  vast wel eens voorbij zien komen. Maar wat houdt het in, wat kan het voor jou als ondernemer betekenen en waarom kom jij het overal tegen!”

Een vast contract is nog steeds de standaard in Nederland, en dus ook in Súd-West Fryslân. Maar de afgelopen jaren is er een sterke groei in flexibele contracten geweest!

Door voor Payroll via Corriente te kiezen, draag jij als werkgever geen werkgeverslasten meer. Hoef jij je geen zorgen te maken over administratieve werkzaamheden en juridische lasten, maar kan genieten van flexibel personeel. jij houdt alles zelf in de hand. De werving en selectie wordt door jou zelf uitgevoerd!

Dus jij doet de werving en selectie. Wij zorgen dat jij geen werkgeverslasten hebt, ook zorgen wij voor de administratieve en juridische zaken. Wij regelen dus dat al jouw medewerkers krijgen waar ze recht op hebben. Een arbeidsovereenkomst, loonbetaling, toeslagen en vergoedingen volgens het gelde CAO. Zo krijgen jouw flexwerkers nooit minder dan waar ze recht op hebben!

Door via ons het personeel onder te brengen kunnen jij gebruik maken van het ABU en NBBU CAO. Dit betekend nog flexibelere contracten! Door deze constructie kun jij al jouw flexkrachten 5,5 jaar lang flexibel inzetten!

Wij maken voor deze payrollservice gebruik van een HRM en CRM systeem. Het bekijken van specifieke informatie is eenvoudig op desktop, tablet of telefoon. In dit web portaal kun je zelf:

  • Een nieuwe werknemer inschrijven
  • De uren Accorderen voor werknemer
  • Het ziekteverzuim voor de werknemers doorgeven
  • Inzicht krijgen in de gemaakte uren en bijbehorende facturen

“Door voor ons en niet voor een grote landelijke Payroll organisatie te kiezen, ben jij verzekerd van een persoonlijke benadering. Wij kennen ons personeel, onze klanten, en de arbeidsmarkt van Súd-west Fryslan . Wij weten wat er hier speelt. Ook bij conflicten en onduidelijkheden staan wij voor jou en de werknemers klaar, zo bemiddelen wij bij arbeidsgeschillen, helpen met arbeidsdeskundige vraagstukken.”

Vul het onderstaande formulier in, en wij sturen zo snel mogelijk een payroll brochure met de kosten, alle ins en outs en de voor en nadelen.

Doe kostprijsfactor is afhankelijk van de branche.
Neem contact met ons op

Om in contact met ons te komen kunt u ook dit formulier invullen met uw telefoonnummer. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.