Als de balans uit evenwicht is, legt Corriente graag gewicht in de schaal met een

Coach bij re-integratie

Soms loopt het anders dan gepland. Je medewerker raakt bijvoorbeeld betrokken bij een ongeval en houdt daar een blijvende beperking aan over. Dan moeten jullie samen op zoek naar een nieuw evenwicht. Dat kan knap lastig zijn, weten wij uit ervaring.

De coach van Corriente brengt de belasting versus de belastbaarheid in kaart. Het doel is dat je medewerker weer aan het werk kan. In een beroep en werkomgeving die bij hem past én waar hij blij van wordt.

Zelf aan het stuur

In de re-integratie aanpak van Corriente heeft de persoon waar het om draait zelf de regie in handen. Onze coachingstijl is er op gericht de ander te versterken in de richting die hij of zij op wil. Bij deze methode is iemand in principe steeds zelf aan zet. Maar wel met een coach aan de zijlijn, die informeert, adviseert en stimuleert. En waar nodig een spiegel voor houdt, nieuwe wegen laat zien en deuren opent.

Volgens ons is het niet meer dan logisch dat in ieder traject ‘de klant centraal staat’. En dat wij ons daarvoor inzetten. Wij kennen de weg en weten wat nodig is om een re-integratietraject optimaal te laten verlopen.

ALTIJD MAATWERK

De coach bij re-integratie van Corriente waakt ervoor dat in ieder traject álle belangen worden meegewogen. En dat helder is hoe het proces verloopt.

Dat alle betrokken partijen nog snappen waar het over gaat en waar het naar toe gaat vinden wij belangrijk.

De re-integratiecoach van Corriente houdt gedurende het traject een vinger aan de pols, legt afspraken vast en biedt als het nodig is een steuntje in de rug. Maatwerk noemen we dat.

Ook een coach bij re-integratie op maat?

Corriente Koudum sterk in Werk en Arbeid Payrolling en reintegratie - uitzendbureau