-- -->

Als niet alles vanzelf gaat, doet onze steun in je rug wonderen

Dagbesteding van Corriente,
werkt ook voor jou!

Corriente Arbeidsbureau en Dagbesteding

Misschien herken je dit: je vindt het lastig om de deur uit te gaan, met anderen te praten, laat staan te werken. Terwijl je toch best graag onder de mensen of bezig bent. Alleen, het komt er maar niet van…

Heb jij dat ook? Dat is helemaal niet gek én je bent zeker niet de enige. Samen met jou hebben meer mensen moeite om een dagelijks ritme te vinden. Werken in een doorsnee baan lukt dan vaak niet. Ook kan het zijn dat je weinig vrienden hebt of minder goed voor jezelf zorgt. Omdat je bijvoorbeeld heel onregelmatig eet en weinig slaapt.

Dagbesteding van Corriente zet je leven weer op de rit

Meedoen aan onze dagbesteding brengt structuur aan in je dagen. Daarnaast is er veel ruimte voor sociaal contact. Waarom we dit belangrijk vinden? Wij zijn er van overtuigd dat je dagen nuttig besteden en je verhalen delen met anderen, je (weer) zin geeft in het leven!

Wil je meer weten over de mogelijkheden of je direct aanmelden voor een plek bij de dagbesteding van Corriente? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens langs in Koudum of Sneek.

Alles onder één dak

Corriente biedt op 2 locatie’s in Zuidwest Friesland Dagbesteding en Individuele Begeleiding.

In de wûrkpleats op de Tinholtstraat te Koudum zijn we vooral bezig met techniek. Onze cliënten zijn voornamelijk bezig met houtbewerking. Veel van de houtproducten die we maken worden verkocht in onze webshop en bij ons in de winkel in het centrum van Koudum! Onze tweede locatie is ’t kofjehûske in de Hoofdstraat te Koudum. Hier richten we ons vooral op de cadeaus in de cadeauwinkel en het restaurant gedeelte.

FACEBOOK

Klik om ons op Facebook te volgen
Sluit je aan bij onze community en je mist niets!

Certificering

ADRESSEN

Ds. L. Tinholtstraat 42, 8723 CX  Koudum | tel: 0514 850 733 | e-mail: info@corriente.nl