-- -->

Ontdek wat je kan door mee te doen aan onze

Dagbesteding Koudum

Corriente Arbeidsbureau en Dagbesteding

Wat jij wilt bereiken, dat is waar het ons om gaat

Voor je bij Corriente Dagbesteding begint denken we dus samen na over het resultaat. Waar wil je aan werken en wanneer is dat klaar? Wat daarbij helpt is het stellen van doelen. Die stellen we natuurlijk samen. En we bepalen ook samen of en wanneer ze zijn behaald.

Als je bij ons aan de slag bent kijken we steeds hoe het met je gaat. Of je het nog naar je zin hebt. En dus ook ook of het anders moet, omdat jij dat misschien wilt. Of omdat het ons verstandig lijkt.

We maken afspraken met elkaar. Bijvoorbeeld over hoe laat je begint en hoe lang de pauze duurt. De dagen bij ons kennen een vaste structuur. Daarnaast  werk je vaak samen met anderen. En ja, dat kan soms best even spannend zijn. Maar vooral ook heel gezellig.

Waarom we dit allemaal belangrijk vinden?

Wij geloven dat regelmaat in je leven en stappen vooruit kunnen zetten jou gelukkig maakt. Vanuit de beschermde omgeving van Corriente Dagbesteding doorstromen naar een betaalde baan of vrijwilligerswerk is mogelijk, als we allebei de indruk hebben dat je daar nóg gelukkiger van wordt.

Maatwerk

Zoals we al zeiden: wat jij wilt en (aan)kan is van belang. We kijken dus goed naar wat bij je past.  In sommige gevallen is Individuele Begeleiding (eerst) beter dan het volgen van Dagbesteding in een groep. Daarnaast bieden we in Koudum ook Nederlandse les, voor wie daar behoefte aan heeft.

En oja, voor het geval je daar misschien aan twijfelt: het maakt ons niet uit of je man of vrouw bent!

ONTDEK WAT JE LEUK VINDT

In Koudum kan je verschillende klussen aanpakken. Lastig om te kiezen? Probeer het dan gewoon allemaal. Zo ontdek je vanzelf wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Wat dacht je van:

  • Houtbewerking
  • Groenvoorziening
  • Computers en electronica
  • Schilderen
  • Kleien

Voor diegenen die zich even willen terug trekken hebben we een stilteruimte met een loungehoek. Hier worden de rustige activiteiten gedaan, zoals schilderen op canvas, kleien op kleitafels, diamondpainting en lezen.

De producten die je maakt kunnen worden verkocht via onze webshop of bij ons in de winkel in het centrum van Koudum. Hoe gaaf is dat?

Of misschien heb je zelf wel een geweldig idee waar je mee aan de slag wilt. En waar je onze hulp goed bij kunt gebruiken. Vertel het ons, we denken graag met je mee.

FACEBOOK

Klik om ons op Facebook te volgen
Sluit je aan bij onze community en je mist niets!

Certificering

ADRESSEN

Ds. L. Tinholtstraat 42, 8723 CX  Koudum | tel: 0514 850 733 | e-mail: info@corriente.nl